Enova Kommune1

Visste du at Enova har svært gode støtteordninger for energi- og klimatiltak? Tiltak som er direkte lønnsomme utløser ikke rett til støtte alene. Ved å sette sammen en pakke med både lønnsomme og mindre lønnsomme tiltak kan du få innvilget støtte for alt sammen.

De fleste virksomheter og kommuner har stort potensiale for energisparing. Mangel på oversikt over egen energibruk er ofte den viktigste årsak til for høy energibruk. Dette har også Enova sett og et av deres krav for å få innvilget støtte er å få på plass et automatisert system for energioppfølging. Her kommer Green Tracker inn som første brikken i puslespillet.

Følg lenkene under for å lese mer om støtteordninger på Enova sine nettsider;

For kommuner, klikk HER
For virksomheter, klikk HER
En søkbar liste over støttede prosjekter finner du HER

Enova

Sjekk hvor mye din kommune kan spare! klikk på bildet.